ETSIMME ASSISTENTTIA TAMPEREEN TOIMISTOLLEMME

[ 08.01.2021 ]

 

Oletko Sinä seuraava tiimimme jäsen?

 

Haemme Tampereen toimistollemme assistenttia. Tehtäviisi kuuluu suunnittelijoidemme avustaminen sekä toimiston arjen sujuvuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Toimisit myös suunnittelijoiden ja asiakkaiden yhteyshenkilönä sekä myynnin ja projektinhallinnan tukena. 

 

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja positiivista asennetta. Rakennusalan koulutus ei ole välttämätön, mutta kokemus vastaavista tehtävistä ja tietämys rakennuslupaprosesseista ymv. katsotaan eduksi.

 

Studio Rosberg Oy on vuonna 2004 Tampereelle perustettu arkkitehtuuritoimisto. Yritys tuottaa asiakkailleen laadukasta ja yksilöllistä arkkitehtuurisuunnittelupalvelua, asiakaskuntana ovat pääosin yksityiset rakentajat. Toimistot sijaitsevat Tampereen keskustassa ja Helsingin Vallilassa. 

 

Studio Rosbergilaiset tekevät työtään kunnianhimoisesti sekä ennen kaikkea aina asiakasta kuunnellen. Upeita suunnitelmia luodaan parhaiten ilon kautta, mottona onkin ollut: "Architecture with Style and Smile!"

 

 

Lisätietoja:

Virve Rosberg p. 040 5944 544 virve.rosberg@studiorosberg.fi

 

Hakemukset ja siihen liittyvät liitteet pyydetään lähettämään osoitteeseen : virve.rosberg@studiorosberg.fi

 

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

 

 

Studio Rosberg Oy

Kuninkaankatu 29, 33200 Tampere

Elimäenkatu 17-19, 00510 Helsinki 

 

 

 

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS