ETSIMME SUUNNITTELIJAA HELSINGIN TOIMISTOLLEMME

[ 04.03.2021 ]

 

Oletko Sinä seuraava tiimimme jäsen?

 

Haemme arkkitehtisuunnittelijaa Helsingin toimistollemme.  

 

Tarvitsemme tiimimme vahvistukseksi kokeneen suunnittelijan; arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin, jolla on paljon kokemusta pientalojen suunnittelusta ja ennen kaikkea paljon ideoita ja luovuutta - ja palava  intohimo tätä upeaa työtä kohtaan. Sinun tulisi olla pätevä toimimaan pääsuunnittelijana, kykenevä ohjaamaan suunnittelua sekä erinomainen asiakaspalvelutyössä.  Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä, kivat toimitilat, hyvät työkalut suunnitteluun sekä tietenkin mukava ja inspiroiva työporukka. 

 

Suunnitteluohjelmistonamme on Archicad ja tämän lisäksi toivomme että hallitset sujuvasti näyttävät visualisoinnit, työkaluna Twinmotion. 

 

Studio Rosberg Oy on vuonna 2004 perustettu arkkitehtuuritoimisto. Yritys tuottaa asiakkailleen laadukasta ja yksilöllistä arkkitehtuurisuunnittelupalvelua, asiakaskuntana ovat pääosin yksityiset rakentajat. Toimistot sijaitsevat Tampereen keskustassa ja Helsingin Vallilassa. 

 

Studio Rosbergilaiset tekevät työtään kunnianhimoisesti sekä ennen kaikkea aina asiakasta kuunnellen. Upeita suunnitelmia luodaan parhaiten ilon kautta, mottona onkin ollut: "Architecture with Style and Smile!"

 

 

Lisätietoja:

Virve Rosberg p. 040 5944 544

virve.rosberg@studiorosberg.fi

 

Hakemukset ja työnäytteet pyydetään lähettämään osoitteeseen : info@studiorosberg.fi

 

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

 

 

Studio Rosberg Oy

Hämeenkatu 26 B 6.krs   33200 Tampere

(Käynti Näsilinnankatu 25 B )

Elimäenkatu 17-19    00510 Helsinki 

 

 

 

 

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS