Studio Rosberg

Villa Åminne

Linjakas kivitalo 

Tämä linjakas kivitalo on suunniteltu metsäiselle rinnetontille.  

Tavoitteena oli suunnitella avara ja toimiva koti perheelle. Koti, joka sopii rinnetontille sekä jossa olisi jokin arkkitehtoninen "wow-efekti".

 

Tapasimme asiakkaan kanssa lähialueen talonäyttelyssä, jossa heti ensimmäisen keskustelun jälkeen pääsimme hyvään keskusteluyhteyteen ja tonttikäynnillä tutustuimme tontin olosuhteisiin sekä heidän toiveisiinsa, jonka jälkeen suunnitteluun olikin jo paljon ideoita. 

 

Pääsisäänkäynti on ylärinteen puolella. Rakennuksessa kytkettynä kahden auton autokatos sekä varasto/katostiloja. Rinnetalossa usein ylärinteen puoli on hivenen vaatimattomampi julkisivullisesti, muistuttaen yksikerroksista taloa, mutta tässä on otettu lähtökohdaksi, että myös sisääntulon puolelle haetaan näyttävyyttä. Sisäänkäynnin vasemmalle puolelle sijoittuvassa porraskäytävässä suuret mielenkiintoisesti sommitellut ikkunat ja korkeaa kattolinjaa sekä erilaisia materiaaleja, joista muodostuu näyttävä kokonaisuus. Wow!

 

Sisääntulokerroksessa oleskelutilat sekä master bedroom, ja alemmassa, rinteeseen avautuvassa kerroksessa lasten makuuhuoneet, oleskelutilaa, kodinhoito- sekä saunatilat.

 

Talo on parhaillaan rakenteilla, valokuvia korvaavat vielä jonkin aikaa visualisointikuvat.

 

 

 

Sulje sivuvalikko