Studio Rosberg

Villa Nordic Stories

Tämä koti tarjoaa upeat puitteet elämiseen ja olemiseen sekä ihanaa luksusta 

vapaa-ajan viettoon. 

Toiveena oli toimiva kuin samalla myös näyttävä koti aktiiviselle perheelle. 

Suunnittelun lähtökohtia on aina useampi, mutta yhtenä tärkeimmistä oli ehdottomasti tuo tontti ja siitä aukeavat hienot järvinäkymät. Halusimme saada perheen toiveet siihen luontevasti sopimaan. 

 

Runkomateriaalina oli alusta asti toiveena hirsirakenne, sen ominaisuuksien ja "fiiliksen" vuoksi. Hirsi tuo tiettyä lämpöä, muuten moderniin ulkoasuun. Julkisivuissa haluttiin käyttää myös näyttäviä kivipintoja sekä mustia yksityiskohtia, luomaan kontrasteja ja näyttävyyttä. 

 

Oleskelut on sijoitettu ylimpään kerrokseen, sieltä on upeat näkymät ja kulku isoille terasseille. Terasseilta kulku suoraan kierreportaita pihatason terasseille ja uima-altaalle. Yläkerrassa myös aikuisten upea master bedroom, jossa oma vaatehuone, kylpyhuone sekä oma pieni työsoppi. Ja tietenkin upeat näkymät ja kulku terasseille. Alakertaan tehtiin pääsisäänkäynti ja nuorten valtakunta, heidän makuuhuoneensa, oleskelutilat sekä kylpytilat. Alakerrassa myös saunaosasto sekä kodinhoitohuone, johon kulku suoraan autotallista. Autoille suunniteltu autotalli ja autokatos.

 

Talo valmistuu Lohjan Asuntomessualueelle 2021, johon kohdetta pääsee ihastelemaan paikan päälle!

Sulje sivuvalikko