Suunnittelijat

Studio Rosberg vuonna 2004 alkunsa saanut arkkitehtuuritoimisto.

Yritys tuottaa asiakkaille laadukasta ja yksilöllistä arkkitehtuurisuunnittelupalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Yrityksen asiakaskuntana ovat pääosin yksityiset rakentajat sekä pientalotoimittajat. Päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen sekä Pirkanmaa. Lisäksi Studio Rosbergin luomuksia nousee parhaillaan mm. Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä. Tällä hetkellä Studio Rosberg koostuu kuudesta tekijästä,  joista viisi on suunnittelijoita - olemme monipuolinen ja toisiaan täydentävä tiimi.

 

Oletteko Te seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Sovitaan tapaaminen ja aloitetaan Teidän unelmakotinne suunnittelu!

 

Suunnittelemissamme taloissa yhteistä on... se, että ne ovat asukkaidensa näköisiä. Tärkeintä on kuunnella asiakkaita ja kunnioittaa heidän toiveitaan. Suunnittelijana toki kerromme mielipiteitämme ja esitämme ideoitamme, ja yhdessä tutkimme eri vaihtoehtoja. Ja kaikkihan lähtee siitä, että rakennus soveltuu rakennuspaikalle, ympäristöönsä mahdollisimman hyvin. Suunnitteluprosessissa on tärkeää että suunnittelija ja rakennuttaja ymmärtävät toisiaan ja kommunikaatio toimii. Molemminpuolinen luottamus on tärkeää, jotta ilmapiiri olisi mahdollisimman otollinen hyville ideoille ja ajatuksille.

 

Parasta arkkitehdin työssä on... sen monipuolisuus ja vaihtelevuus. Olemme elementissämme niin työpöydän ääressä luonnostellessamme, kuin saappaat jalassa tontilla mittailemassa kuin rakennusvalvonnoissa neuvottelemassa. Tässä työssä tapaa paljon erilaisia ihmisiä ja saamme olla mukana heille tärkeässä projektissa. Suunnittelijan työ on mielenkiintoista ja haastavaa.

 

 

 

 

 

 

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS