Villa Rödsö


Rakennusmateriaali:

Kevytbetoniharkko

Huoneistoala:

268m2

Kerrosala:

Rakennusoikeutta vievää:

Asuinrak. 302km2 + talousrak. 74m2 + sauna 15m2

 

 

<b>Asuinrakennus sisääntulopihalta</b>
<b>Asuin-, talous- ja saunarakenn</b>
<b>Asuinrakennus, pohjapiirros, 1.krs</b>
<b>Asuinrakennus, pohjapiirros 2.krs</b>
<b>Näkymä oleskelupihalta</b>
<b>Näkymä rannasta</b>
Kivitalo rantamaisemaan 

Tämä upea kokonaisuus rakentuu parhaillaan (02/2018) hienolle  

rantatontille. 

 

Ensimmäisen tapaamisen tonttikäynti, keskustelut ja fiiliskuvien läpikäynti onnistui niin hyvin, että ensimmäiset luonnokset vastasivat jo lähes täydellisesti sitä mitä rakennuttajaperhe toivoi uudelta kodiltaan. Toimivia tiloja kasvavalle perheelle, avaria ja valoisia tiloja yhdessäoloon. Paljon huomiota kiinnitettiin myös ulko-oleskelutiloihin, ja asuinrakennuksen lisäksi tontille suunniteltiin myös erillinen iso talousrakennus ja kodikas rantasauna.

 

Sisäänkäynnistä haluttiin näyttävä, niin julkisivullisesti kuin sisätilan suhteen. Ulokemaiset ratkaisut tuovat näyttävyyttä ja niitä on korostettu käyttämällä erilaisia väri- ja materiaaliyhdistelmiä. Valkoista, mustaa ja puunsävyä. Eteisessä on runsaasti säilytystilaa ja tilaa pukeutmisela ja hyörimiselle. Läheisyydessä myös kodinhoitohuone, johon myös oma sisäänkäynti. Eteisaulasta avautuu heti näkymä oleskelutiloihin, jotka on porrastettuna alemmas, tontin korkeuksia mukaillen. Samalla saatiin oleskelutiloihin korkeutta (3,3m) ja isot ikkunat.  Keittiö, ruokailu ja olohuone ovat yhtä suurta avaraa tilaa. Saunaosasto sijaitsee omassa siivessään, arkiolohuoneen yhdistämänä.

 

Makuuhuoneet ovat yläkerrassa, alakerrassa arkiolohuone, joka voi toimia myös vierashuoneena tai ns. "selviytymishuoneena" yläkertaan menon mahdollisesti estyessä. Yläkerrassa on yhteensä 5 huonetta. Vanhempien makuuhuone on todellinen master bedroomien kuningatar - tilava makuuhuone upein näkymin ja parvekkein yhdistyy ison pukeutumishuoneen välityksellä ylelliseen kylpyhuoneeseen. 

 

 

 

(Lisää valokuvia tulossa projektin edetessä)

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS