Kuutio


Rakennusmateriaali:

 Kevytbetoni

Huoneistoala:

192m2

Kerrosala:

 216m2 + var 11m2

<b>3D-kuva oleskelupihan puolelta</b>
<b>Pohjapiirros 1.krs</b>
<b>Pohjapiirros 2.krs</b>
<b>3D-kuva yläviistosta</b><br>Etualalla vilvoittelu/aurinkoterassi
<b>Rakentamisen aikainen kuva</b>
<b>Rakentamisen aikainen kuva</b>
Kaksikerroksinen ok-talo

Haave rakentamisesta oli jo pitkään ollut rakentajapariskunnan mielessä. Kun Kankaanpään kaupungilta tuli tontteja myyntiin, alkoi ajatus rakentamisesta yhä enemmän ja enemmän kasvaa. Omakotitalon tyyliksi rakentajapariskunta halusi modernin ja pelkistetyn kaupunkikodin. 

 

"- Arkkitehtimme Virve Rosberg sai meidät vakuuttuneeksi, että tästä tulee meidän unelmiemme koti. Hän osasi suunnitella meille juuri sellaisen talon mistä olimme unelmoineet. Hän piirsi haaveemme suunnitelmaksi", pariskunta hehkuttaa.

 

Rakennus on "noppamainen" ja mustavalkoinen. Kadun puolelle rakennus on sulkeutuva, jopa muurimainen, mutta oman pihan puolelle avonaisempi, isot ikkunat ja graafiset linjat luovat harkitun kokonaisuuden.

 

Alakerrassa oleskelutilat, keittiö-ruokailu-olohuone -tila yhtenäistä, keskellä tilaa rajaavat suorat terästuentaiset portaat. Katseenvangitsijana katosta "roikkuva" avotakka. Yläkerrassa 3 makuuhuonetta, sekä saunatilat. Master bedroomissa tilava pukeutumishuone sekä mielenkiintoinen yksityiskohta, yhteys oleskelutilaan korkean tilan kautta sekä ranskalainen parveke.

 

Saunatiloista pääsee vilvoittelemaan autokatoksen ja varaston päällä olevalle isolle  terassille. 

JÄMERÄ KIVITALOEDUSTUS